Naselje Suvo Rudište - Kopaonik, 36354 Srbija Tel: 036/5471-043 Tel: 036/5471-045
JAT APARTMANI U SAMOM
SRCU KOPAONIKA
REZERVIŠITE SMEŠTAJ
JAT APARTMANI U SAMOM
SRCU KOPAONIKA
REZERVIŠITE SMEŠTAJ
JAT APARTMANI U SAMOM
SRCU KOPAONIKA
REZERVIŠITE SMEŠTAJ

UPOZNAJTE NAS

Nalazimo se u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1780m. Najbliže žičare, “Pančićev vrh” i “Malo jezero” udaljene su samo 80 m. Izuzetna gostoprimljivost radnika, čistoća i sređenost apartmana, besplatan bežičan pristup internetu u svim apartmanima i na recepciji i u restoranu kao i prva web kamera na Kopaoniku daju poseban šmek ovom apartmantskom naselju.

SPECIJALNI PAKETI ZA LETNJU SEZONU 2022

VIKEND PAKET ZA 2 OSOBE

VIKEND PORODIČNI PAKET

VIKEND OBILASCI

VIKEND PAKET ZA 4 OSOBE

SPECIJALNA PONUDA SAMO U JAT APARTMANIMA

SKI OPENING 08.12 – 11.12 APARTMANI VEC OD 15 EURA 

Rezervacije: 

Telefon: 0365471043 i 0365471045

Mail: jatkop@ptt.rs i jatapartmani@yahoo.com

REZERVIŠITE VAŠ BORAVAK

Booking Form HTML Template
Check in
Check out
Guests

Nacionalni restoran BOEING

Restoran “BOEING” na Kopaoniku nalazi se u sklopu JAT- ovih apartmana, u središnjem delu turističkog centra i raspolaže kapacitetom od 130 mesta. Jedan je u nizu nacionalnih restorana Slavija hotela, sa ovim imenom brenda.

Naročitim kvaliteom gastronomskih specijaliteta i etno muzikom uživo uspeli smo da se izdvojimo iz mnoštva restorana sličnog tipa. Ovde se hrana sprema sa puno znanja, ljubavi i mašte.

Kongresna sala

Renoviran prostor u sklopu hotela. Multifunkcionalna sala sa pratecom opremom kapaciteta do 100 mesta. Pogodna za kongrese, igraonicu za decu, prezentacije, diskoteku. Idealan prostor za animaciju dece na rekreativnoj nastavi.

play-button

POSETITE NAJLEPSU PLANINU U SRBIJI

Jat Apartmani smesteni u samom centru Kopaonika na samo nekoliko metara od svih desavanja.

SPECIJALNI PAKETI I CENOVNICI

Ski Servis RENE

Za vreme zimske sezone obezbeđujemo vrhunsku ski i snowboard opremu. Takodje gostima je na raspolaganju i skijašnica gde mogu ostaviti svoju ski opremu.

LETO NA KOPAONIKU

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a zbog svog izuzetnog položaja i gotovo 200 sunčanih dana godišnje, ova planina nosi naziv „Planina Sunca“. Zato vas vodimo kroz sunčanu avanturu brojnih zanimljivih i uzbudljivih sadržaja.Pre nešto više od 30 godina, ova planina je zbog svojih prirodnih vrednosti i lepota proglašena Nacionalnim parkom i predstavlja jedan od najznačajnijih centara endemične flore u Srbiji. Prepoznatljiv pejzaž sa gustim četinarskim šumama i prijatna klima na ovoj planini, nude idealne uslove za aktivan odmor tokom cele godine.